Mandarijnlikeur

1 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik met een vork enkele gaatjes in de madarijnen. Stop in 2/3 van de maderijnen een kruidnagel. Leg ze vervolgens in een grote glazen pot en overgiet ze met alcohol.
  • 2 Sluit de pot goed af en schud.
  • 3 Voeg er de volgende dag de suikersiroop er aan toe.
  • 4 Neem na enkele weken de vruchten uit de pot en filter de overgebleven drank.
  • 5 Was de pot uit en leg de mandarijnen er weer in.
  • 6 Giet er nu de heldere likeur er over.

Mandarijnlikeur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet De Luxe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnstaart Van Joop Braakhekke
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Exotiese Bananen
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-aardbeien-salade
10-20 min -
Bekijk recept

Sorbet De Luxe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnstaart Van Joop Braakhekke
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Exotiese Bananen
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-aardbeien-salade
10-20 min -
Bekijk recept