Zoek
garnalencocktail
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram Noorse garnalen
1 kropje ijsbergsla
1 citroen
8 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenpuree
1 eetlepel peterselie
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel versgemalen peper
1-2 eetlepels wisky
Bereiding
1
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar.
2
Haal de buitenste bladeren van de ijsbergsla af en gooi ze weg.
3
Leg een stapeltje ijsbergslablaadjes op elkaar en snij ze met een scherp mes in filterdunne reepjes.
4
Vermeng de sla met een dikke eetlepel van de saus en verdeel ze daarna over glazen.
5
Verdeel de garnalen over de sla en schep de saus erover.
6
Steek op de rand van de glazen een schijfje citroen.
7
Eventueel wat garneren met paprikapoeder of peterselie.
garnalencocktail is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept