Scampi's met mangogazpacho

6
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Laat de scampi's ontdooien en dep droog. Kruid met het kerrie en paprikapoeder, peper en zout. Bestuif met balsamicoazijn en olijfolie en rijg op brochettepennen.
  • 3 Schil de mango's, verwijder de pit en snij in stukjes.
  • 4 Snij de rode ui in grove stukken.
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 Maak de mangogazpacho : mix de mangostukjes en de ui fijn. Kruid met peper en zout en voeg het limoensap toe.
  • 7 Gril de scampibrochettes gedurende 2 minuten aan elke kant.
  • 8 Afwerking
  • 9 Haal de scampi's van de brochettepennen. Verdeel de mangogazpacho over de glaasjes en hang er een scampi met een prikkertje boven.

Scampi's met mangogazpacho is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tijgergarnalen met mangogazpacho
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangogazpacho
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept