Garnalencoctail met ananas en bleekselderij

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In plaats van bleekselderij, ananas en ananassap kunt u ook advocadoblokjes, appel en in plaats van het sap de helft van de hoeveelheid cognac gebruiken. Was de garnalen, snijd de bleekselderij in dunne plakjes en snijd de schijven ananas in blokjes. Vermeng de gewassen garnalen met de in dunne plakjes gesneden bleekselderij en de in dobbelsteentjes gesneden ananas en verdeel dit over vier cocktailglazen. Klop de overige ingredienten door elkaar en giet dit sausje over de garnalen.

Garnalencoctail met ananas en bleekselderij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencoctail Met Sinaasappel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencoctail
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencoctail
0-10 min -
Bekijk recept
Garnalencoctail
0-10 min -
Bekijk recept