Zoek
aperietief villa joyeuse
10
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 1 meloen charentais dentellé
150 gram fijne witte suiker
10 cl pinot des charents wit
1 1 witte wijn
3 een citroen
2 1 goede schuimwijn
Bereiding
1
neem meloen en steek bolltejs uit met speciaal lepeltje bewaar de andere stukjes meloen
2
meng bolltejes + stukjes meloen met de pinot des charentes en de suiker. controleer
3
goed op zoetheidsgraad voeg citroensap toe en de witte wijn en laat trekken liefst
4
1 nacht. bij het opdienen neemt men een glazen bowl giet de bolletje+stukjes fruit+pinot
5
en witte wijn met citroen en suiker. giet juist voor het opdienen de schuimwijn bij het
6
mengsel en dien op in glezen kommetjes met oor en lepel. opgepast zeer gevaarlijk
7
goedje bij zeer warm weer maar overheerlijk om in de stemming te komen.
8
neem eenoudige hapjes bij dit aperitief zoals gekooke artisjokblaadjes met kruidenmayon
9
aise stukjes wortel met idem stukjes parmaham verse vijgen.1
0
veel drinkgenot en plezier..
aperietief villa joyeuse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker