aperietief villa joyeuse

10
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 neem meloen en steek bolltejs uit met speciaal lepeltje bewaar de andere stukjes meloen
  • 2 meng bolltejes + stukjes meloen met de pinot des charentes en de suiker. controleer
  • 3 goed op zoetheidsgraad voeg citroensap toe en de witte wijn en laat trekken liefst
  • 4 1 nacht. bij het opdienen neemt men een glazen bowl giet de bolletje+stukjes fruit+pinot
  • 5 en witte wijn met citroen en suiker. giet juist voor het opdienen de schuimwijn bij het
  • 6 mengsel en dien op in glezen kommetjes met oor en lepel. opgepast zeer gevaarlijk
  • 7 goedje bij zeer warm weer maar overheerlijk om in de stemming te komen.
  • 8 neem eenoudige hapjes bij dit aperitief zoals gekooke artisjokblaadjes met kruidenmayon
  • 9 aise stukjes wortel met idem stukjes parmaham verse vijgen.1
  • 0 veel drinkgenot en plezier..

aperietief villa joyeuse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker