IJskoude smoothie van tomaten met

4
55 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien fijn. Fruit ze op een zacht vuur in de margarine en cassonade. Dek af en laat 45 minuten op een zacht vuur stoven.
  • 2 Dompel de tomaten gedurende 30 seconden in kokend water en leg ze daarna in ijskoud water. Verwijder de steeltjes en de schil en snij ze in kwartjes. Doe ze in een mixbeker, voeg de uien en de gewassen basilicumblaadjes toe en mix fijn.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout. Goed koud opdienen.

IJskoude smoothie van tomaten met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beurre blanc
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenlimonade
5 min
Bekijk recept