Hugo, het nieuwe verfrissende zomer aperitief

1
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 **De vlierbloesemsiroop is te koop bij: (uit eigen keuken, ) (bij Dille & Kamille of Ikea of reformzaak)
  • 2 ***optioneel: scheutje licht bubbelwater, zoals San Pellegrino of Spa Henriëtte of enkele ijsklontjes)
  • 3 Deze cocktail is erg fris, licht en geurig, een lust voor het oog: en dus een drankje perfect voor de zomer. Gemakkelijk te bereiden. Voor de perfecte Hugo zorg je ervoor dat alle ingrediënten goed koud zijn voor je ze gebruikt in de samenstelling.
  • 4 Hugo maak je in een groot wijnglas. Doe eerst de vlierbloesemsiroop in het glas en hierna de prosecco .Knijp licht in het schijfje citroen of limoen, zodat er wat sap vrijkomt en in het glas druppelt en laat het dan in het glas glijden. Kneus enkele blaadjes munt en laat die ook in het glas glijden. Wil je deze cocktail iets lichter, dan kun je eventueel wat licht bruiswater toevoegen ( Zie ***)
  • 5 BRON tutta Italia

Hugo, het nieuwe verfrissende zomer aperitief is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Virgin Hugo
Bekijk recept
Zomerfruitbowl
15 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met Ardense hesp in abdijbier
0 min
Bekijk recept