Zoek
Rabarbersiroop
1
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.5 kg Rabarber
600 ml water
50 ml Citroensap
500 gr Suiker
druppels Grenadine
Bereiding
1
Was 1,5 kg rabarber.
2
Snij de stengels in stukjes en kook ze in 600 ml water.
3
Laat op een zacht vuur sudderen tot de stukjes zacht geworden zijn.
4
Laat de rabarber ongeveer 1 uur uitlekken en vang het vrijgekomen sap op.
5
Zet de vloeistof weer op en kook op een zacht vuurtje tot de suiker volledig opgelost is.
6
Giet de siroop op flessen en voeg enkele druppels grenadine toe.
7
Leng de siroop aan met water volgens eigen smaak
Rabarbersiroop is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
coctail metr licor 43 en rabarbersiroop
1 min
Bekijk recept
Rabarbersiroop
Bekijk recept
Rabarbersiroop
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sharbate Rivas
0 min
Bekijk recept
coctail metr licor 43 en rabarbersiroop
1 min
Bekijk recept
Rabarbersiroop
Bekijk recept
Rabarbersiroop
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sharbate Rivas
0 min
Bekijk recept