Rabarbersiroop

1
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was 1,5 kg rabarber.
  • 2 Snij de stengels in stukjes en kook ze in 600 ml water.
  • 3 Laat op een zacht vuur sudderen tot de stukjes zacht geworden zijn.
  • 4 Laat de rabarber ongeveer 1 uur uitlekken en vang het vrijgekomen sap op.
  • 5 Zet de vloeistof weer op en kook op een zacht vuurtje tot de suiker volledig opgelost is.
  • 6 Giet de siroop op flessen en voeg enkele druppels grenadine toe.
  • 7 Leng de siroop aan met water volgens eigen smaak

Rabarbersiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

coctail metr licor 43 en rabarbersiroop
1 min
Bekijk recept
Rabarbersiroop
Bekijk recept
Rabarbersiroop
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sharbate Rivas
0 min
Bekijk recept

coctail metr licor 43 en rabarbersiroop
1 min
Bekijk recept
Rabarbersiroop
Bekijk recept
Rabarbersiroop
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sharbate Rivas
0 min
Bekijk recept