Bouillon van tapijtschelpen en spinazie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui fijn en stoof hem in de Solo aan. Voeg er de spinazie bij en stoof ze gedurende 2 minuten.
  • 2 Laat de tapijtschelpen in een bodempje water gaar koken tot ze open zijn.
  • 3 Verwijder de schelpen en filter het kookvocht.
  • 4 Doe het kookvocht bij de spinazie, voeg de bouillonblokjes erbij en voeg nog 8 dl water toe. Laat op een zacht vuur aan de kook komen. Proef na op peper en voeg dan de tapijtschelpen erbij.
  • 5 Verdeel de broodkorstjes over de borden of kommetjes en giet er de hete soep over.

Bouillon van tapijtschelpen en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept