Consommé met langoustines en morieljes

4
12 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mirepoix beetgaar in de consommé.
  • 2 Warm de morieljes even op in de Solo.
  • 3 Leg de langoustines in een stoommandje.
  • 4 Breng een weinig water aan de kook in een stoompan en hang daarin het stoommandje.
  • 5 Laat de langoustines 2 minuten stomen.
  • 6 Klop de light room op met de truffeljus en breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Verdeel de mirepoix over vier borden.
  • 8 Leg daarop de morieljes en ten slotte de langoustines.
  • 9 Lepel er de warme consommé rond en strooi er de versnipperde basilicum over. 1
  • 0 Druppel er de light room in en versier met basilicumblaadjes.

Consommé met langoustines en morieljes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met sjalottenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Consomme De Balut (eiersoep)
0-10 min -
Bekijk recept
Consomme Met Langoustines
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Double Met Peterselieballetjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Selderij-consomme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept