Zoek
Mousse van tonijn en olijven
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
plakjes olijven om te garneren
100 g tonijn in olie uitgelekt
50 g ansjovis uitgelekt
1 eetlepel cognac
150 g groene gevulde olijven (uitgelekt)
3 eetlepels kappertjes (uitgelekt)
2 koffielepels citroensap
1.5 dl Bertolli EXtra Vergine
1 eetlepel verldsla
vers gemalen peper
Bereiding
1
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een niet te gladde mousse.
2
Als de mousse te droog is, voeg dan nog wat olijfolie en citroensap toe.
3
Doe het mengsel in een mooie schaal en garneer met de plakjes olijven.
4
Lekker op ovenvers stokbrood of op knapperige toast.
Mousse van tonijn en olijven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept