Zoek
Halloweensoep met spinnen
8
70 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g gesneden wortelen
50 g Solo
2 blaadjes laurier
2 l Knorr Bouillon Finesse Vlees
1 snufje nootmuskaat
2 eetlepels peterselie fijngehakt
1 kg pompoenvlees
3 uien in blokjes gesneden
400 g gehakt
spaghetti
1 flesje light room
2 teentjes look
1 stukje gember
Bereiding
1
Stoof de gesneden groenten in de Solo, samen met de knoflook en de gember.
2
Voeg de laurier, de tijm, de tomatenpuree en een klein snuifje nootmuskaat toe.
3
Voeg de vleesbouillon toe en laat de soep 30 minuten doorkoken.
4
Voor de ‘spinnen' maak je eerst ronde balletjes van het gehakt.
5
Breek 20 spaghettisprieten in ‘spinnenpootjes' en steek er 8 in elk balletje.
6
Kook de ‘spinnen' 10 minuten in water in een aparte pot.
7
Mix de soep fijn en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
8
Voeg nu voorzichtig de ‘spinnen' toe aan de soep.
9
Serveer met de gehakte peterselie, en naar believen met een scheutje light room.
Halloweensoep met spinnen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gruwelpudding met torren, spinnen of kevers
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Enge spinnen
20 min
Bekijk recept
Kruipende spinnen
0 min
Bekijk recept
Zoete Spinnen
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept