Aardappelsoep met kabeljauw

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid een liter bouillon van 1 liter water en de 2 bouillonblokjes.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  • 3 Hak de ui fijn.
  • 4 Verwijder het vel en de graten en snijd de vis vervolgens in blokjes. Snij het spek in blokjes en hak de tijm fijn.
  • 5 Bak de ui samen met het spek en de tijm in de olijfolie tot de ui glazig is.
  • 6 Voeg dan de wijn toe en kook tot 1/3 in.
  • 7 Voeg er de aardappelen bij en kruid het geheel met de geplette roze peper.
  • 8 Roer en zet nog 1 minuut op een hoog vuur.
  • 9 Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.1
  • 0 Zet het vuur zachter en laat 20 minuten sudderen.1
  • 1 Voeg er de vis aan toe en laat nog 5 minuten sudderen.1
  • 2 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Aardappelsoep met kabeljauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept