Velouté van zoete aardappelen met sinaasappel

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappelen. Snijd ze in kleine blokjes en kook ze 20 minuten in een bodempje kokend water.
  • 2 Bak de komijnzaadjes 3 minuten aan op een zacht vuurtje in een kookpot met gesmolten Solo.
  • 3 Voeg de fijngeraspte sinaasappelschil toe en roerbak 1 minuut.
  • 4 Giet de aardappelen af.
  • 5 Doe ze bij in de kookpot, overgiet met
  • 05 l heet water , het boullionblokje en mix.
  • 6 Voeg de melk toe en warm zachtjes op.
  • 7 Controleer de kruiding. Dien zeer warm op, met broodkorstjes in Solo gebakken en korianderblaadjes .

Velouté van zoete aardappelen met sinaasappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté Met Sint-jakobsvrucht
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Velout de courgettes (courgettesoep)
Bekijk recept