Koud soepje van rucola en komijn

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de rucola. Bak de komijn 2 minuten in de Solo, voeg er de rucola aan toe en laat 3 minuten smelten.
  • 2 Giet de kippenbouillon (2 bouillonblokjes opgelost in 1l water) erbij en breng aan de kook.
  • 3 Haal van het vuur en meng met de kruidenkaas.
  • 4 Mix heel fijn.
  • 5 Laat 3 uur koelen.
  • 6 Serveer met enkele druppels balsamicoazijn en een scheutje Solo.
  • 7 Versier met rucola.

Koud soepje van rucola en komijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept