Zoek
Koud soepje van rucola en komijn
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eetlepels kruidenkaas
peper
zout
3 eetlepels Solo Vloeibaar
2 blokjes Knorr Finesse Kip bouillon
300 g jonge rucola
1 eetlepel komijn
balsamicoazijn
Bereiding
1
Was en droog de rucola. Bak de komijn 2 minuten in de Solo, voeg er de rucola aan toe en laat 3 minuten smelten.
2
Giet de kippenbouillon (2 bouillonblokjes opgelost in 1l water) erbij en breng aan de kook.
3
Haal van het vuur en meng met de kruidenkaas.
4
Mix heel fijn.
5
Laat 3 uur koelen.
6
Serveer met enkele druppels balsamicoazijn en een scheutje Solo.
7
Versier met rucola.
Koud soepje van rucola en komijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept