Runderbouillon met doperwten en chili

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het rundvlees in kleine blokjes.
  • 2 Snij de uien eveneens in blokjes.
  • 3 Verhit de Solo in een pan en voeg het rundvlees toe. Laat het vlees op een hoog vuur dichtschroeien. Voeg de uien, de fijngesneden knoflook en de in de lengte doorgesneden chili toe en zet het vuur lager.
  • 4 Voeg 1 l water en het bouillonblokje toe en laat een half uur koken.
  • 5 Voeg vervolgens de erwten en vermicelli toe en laat nog een 15-tal minuten koken.
  • 6 Breng op smaak met zout, peper en wat sojasaus.

Runderbouillon met doperwten en chili is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept