Duosoep van spinazie en kervel

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui heel fijn en doe hem samen met een eetlepel Solo Vloeibaar in een soeppan. Wacht even tot de fijngesnipperde ui glazig wordt. Giet er vervolgens 1 liter water bij, verbrokkel een blokje bouillon groenten in het water en doe er de spinazie bij. Doe er na een half uur de kervel bij. Laat alles nog 5 minuten pruttelen. Mix tenslotte de soep en doe er een snuifje peper en zout en een scheutje room bij.

Duosoep van spinazie en kervel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept