Zoek
Soep van pompoen en wortel met geitenkaas
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g wortelen
1 bussel platte peterselie
2 blokje Knorr Finesse groentebouillon
2 eetlepels Solo vloeibaar
1 dl light room
1 l water
100 g verse geitenkaas
250 g pompoen
1 ui gesnipperd
Bereiding
1
Stoof de ui glazig in de Solo.
2
Voeg de in stukjes gesneden wortel en pompoen toe.
3
Overgiet het geheel met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe.
4
Laat 25 minuten garen.
5
Mix de soep glad met een staafmixer.
6
Spoel vervolgens de peterselie en hak hem grof.
7
Doe de kaas, room en peterselie in een kommetje en mix kort.
8
Roer de geitenkaas vlak voor het serveren in de soep.
Soep van pompoen en wortel met geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept