Zoek
Pompoenroomsoep met hazelnoten
6
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg pompoen, gewassen en in stukken gesneden
150 g ui, in dunne plakjes gesneden
3 wortelen, in dunne plakjes gesneden
100 g witte selder
1 flesje light room
80 g gepelde hazelnoten, fijngehakt
2 blokjes Knorr Finesse kipbouillon
peper
zout
2 eetlepels Solo Vloeibaar
Bereiding
1
Laat de groenten zweten in de Solo Vloeibaar en voeg daarna de bouillonblokjes en 1 liter water toe .
2
Laat ongeveer 30 minuten garen met het deksel op de pot.
3
Mix en zeef.
4
Breng de soep weer aan de kook, voeg er peper en zout aan toe en giet er de room bij.
5
Werk af door er de fijngehakte hazelnoten over te strooien.
Pompoenroomsoep met hazelnoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Pompoenroomsoep
35 min
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep Met Mosselen
30-60 min -
Bekijk recept