champignonnenroomsoep

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDING :
  • 2
    - de uien en en sjalotten fijnsnijden
  • 3
    - de champignonnen pellen en fijnsnijden
  • 4
    - alles gaarstoven met boter
  • 5
    - de groenten en champignonnen bestrooien met de bloem
  • 6
    - even laten verder stoven
  • 7
    - bevochtigen met de gevogelte fond
  • 8
    - mixen met de staafmixer
  • 9
    - op smaak brengen met de peper en de zout1
  • 0 SERVEREN : 1
  • 1
    - serveren in een soepbord1
  • 2
    - op de bodem van het bord 1 eetlepel van de liaison1
  • 3
    - daar de hete soep op1
  • 4
    - lichtjes omroeren1
  • 5
    - bestrooien met een beetje versgehakte peterselie

champignonnenroomsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker