- de uien en en sjalotten fijnsnijden"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- de champignonnen pellen en fijnsnijden"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- alles gaarstoven met boter"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- de groenten en champignonnen bestrooien met de bloem"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- even laten verder stoven"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- bevochtigen met de gevogelte fond"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- mixen met de staafmixer"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- op smaak brengen met de peper en de zout"},{"@type":"HowToStep","text":"10. SERVEREN : "},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- serveren in een soepbord"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- op de bodem van het bord 1 eetlepel van de liaison"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- daar de hete soep op"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- lichtjes omroeren"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- bestrooien met een beetje versgehakte peterselie"}],"recipeYield":"4 "}