Saltimbocca van vis

6
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in blokjes.
  • 2 Plaats 1 blokje vis op een salieblaadje en pak in in een stukja ham.
  • 3 Doe hetzelfde met de rest van de visblokjes.
  • 4 Aanbakken tot ze goudgeel zijn.
  • 5 Maak de bouillon lauwwarm en voeg de saffraan toe.
  • 6 Voeg de eierdooiers toe en klop op met een garde zoals bij het maken van een sabayon.
  • 7 Giet in de glaasjes en plaats het stukje vis in het midden.
  • 8 Werk af met een takje dille.

Saltimbocca van vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept