Zoek
Saltimbocca van vis
6
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr witte vis, bv Kabeljauw
5-6 draadjes saffraan
750 ml bereide bouillon
4 stuks eierdooiers
3 sneetjes rauwe gerookte ham
6 stuks salieblaadjes
6 takjes dille voor de afwerking
Bereiding
1
Snijd de vis in blokjes.
2
Plaats 1 blokje vis op een salieblaadje en pak in in een stukja ham.
3
Doe hetzelfde met de rest van de visblokjes.
4
Aanbakken tot ze goudgeel zijn.
5
Maak de bouillon lauwwarm en voeg de saffraan toe.
6
Voeg de eierdooiers toe en klop op met een garde zoals bij het maken van een sabayon.
7
Giet in de glaasjes en plaats het stukje vis in het midden.
8
Werk af met een takje dille.
Saltimbocca van vis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept