Kruidige slasoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui snipperen en stoven in de margarine. Blaadjes vn de sla losplukken, harde stronk verwijderen, slablaadjes wassen, droogzwieren en in reepjes snijden. Voeg de sla bij de ui en laten slinken. Overgieten met ht water en de bouillonblokjes toevoegen. Een vijftal min laten doorkoken tot de bouillonblokjes gesmolten en de groenten gaar zijn. Fijn mixen. Kruidenkaas beetje bij beetje toevoegen en onderroeren met de garde. Soep opnieuw aan de kook laten komen en al koppend met de garde de roux bijvoegen. Laat één min doorkoken. Voor het opdienen met fijngensipperde peterselie of kervel bestrooien

Kruidige slasoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Avocado-sla-soep met gebakken tijgergarnalen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boterslasoep met waterkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slasoep met radicchio en amandelen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slasoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept