Gazpacho van paprika en tomaat

6
165 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaten. Verwijder de steeltjes. Dompel ze enkele seconden in kokend water. Als de schil begint los te laten, laat u ze uitlekken en pelt u ze.
  • 2 Was en droog de basilicum en trek de blaadjes eraf.
  • 3 Was de paprika's en dompel ze 5 minuten in kokend water.
  • 4 Laat ze uitlekken en pel ze. Verwijder de pitjes en snijd ze in dobbelsteentjes.
  • 5 Verwijder de korst van de sneetjes toastbrood en pel de look.
  • 6 Doe de tomaten, de paprikablokjes en het brood in de kom van een mixer.
  • 7 Voeg de olijfolie, de azijn, het citroensap, de look, de basilicumblaadjes en de tabasco toe.
  • 8 Mix tot u een dikke soep krijgt. Breng op smaak en giet de soep in kommetjes.
  • 9 Zet de kommetjes minstens twee uur in de koelkast.1
  • 0 Dien de gazpacho goed gekoeld op, versierd met een blaadje platte peterselie.

Gazpacho van paprika en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept