Pompoenroomsoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon, snij ze klein en was ze. Stoof ze aan in de boter. Kruid met peper, zout, muskaatnoot, tijm en laurier, voeg er de gesnipperde knoflook aan toe en overgiet met 2 liter water of kippebouillon. Breng aan de kook en schuim geregeld af. Verwijder het laurierblad, kruid eventueel bij en pureer dan de soep met de mixer.
  • 2 Neem ze van het vuur af en roer er de half opgeklopte room door. Garneer met wat kervelpluksel en serveer meteen.

Pompoenroomsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenroomsoep
35 min
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met hazelnoten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep Met Mosselen
30-60 min -
Bekijk recept

Pompoenroomsoep
35 min
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met hazelnoten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep Met Mosselen
30-60 min -
Bekijk recept