Zoek
Bisque van langoustine
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 wortels
1 ui
Solo
tijm
laurier
2 teentjes knoflook
20 langoustinen
0.75 fles witte wijn
1 doosje safraan
150 g room
3 eierdooiers
zout en peper
Bereiding
1
Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
2
Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
3
Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de safraan toe.
4
Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
5
Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
6
Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
7
Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
8
Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
9
Versier met enkele langoustinestaarten.
Bisque van langoustine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kleine Gerechtjes Van Langoustines Als Tapas
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van tarbot en langoustine met waterkerssaus
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Loempia's Met Langoustine
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept