Bisque van langoustine

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
  • 2 Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
  • 3 Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de safraan toe.
  • 4 Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
  • 5 Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
  • 6 Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
  • 7 Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
  • 8 Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
  • 9 Versier met enkele langoustinestaarten.

Bisque van langoustine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine Gerechtjes Van Langoustines Als Tapas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van tarbot en langoustine met waterkerssaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Loempia's Met Langoustine
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept