1 Mosselen koken met, uien en selder, tijm, laurier, peterseliestengels en een beetje witte wijn. Gekookte mosselen uit hun schelp halen en het mosselvocht zeven, mosselen bewaren in een beetje mosselvocht.
2 De wijtingfilets in vier snijden, de staartvis in stukjes snijden van 2 cm.
3 De ui fijn snipperen en het wit van prei en selder fijn snijden, peterselie grof hakken.
4 Boter in een soepketel smelten, de prei, selder en ui lichtjes al roerend stoven.
5 De staartvis toevoegen en opnieuw enkele minuten stoven.
6 De wijting toevoegen en opnieuw en onder deksel, niet roeren, gaar laten sudderen.
7 Kruiden met peper&zout en marjolein.
8 Begieten met mosselvocht en visfumet en gedurende 10 min. zachtjes laten koken.
9 Juist voor het opdienen de mosselen en de garnalen in de borden verdelen, niet laten koken, de soep in de borden of kommen doen, bestrooien met grof gehakte peterselie.1
0 Snij van een vierkant toastbrood sneetjes van 1 cm dik en doe de korsten eraf, bestrooi met gemalen parmezaankaas en leg een klontje boter in het midden, zet onder de grill.