Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten

8
55 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pompoen in stukken en schil die. Schil de aardappelen. Snij ze in stukken. Was de prei en snij in stukken.
  • 2 Laat de Solo smelten in een grote kookpot.
  • 3 Fruit daarin de stukken pompoen, de aardappelen en de prei gedurende enkele minuten terwijl je roert.
  • 4 Giet er dan water bij tot de groenten net onderstaan en laat alles zachtjes koken tot de pompoen gaar is.
  • 5 MIx glad en kruid met peper zout en de light room, maar laat niet meer aan de kook komen.
  • 6 Warm ondertussen wat Solo op in een pan met een antiaanbaklaag.
  • 7 Laat er de sint-jakobsnoten één minuut aan elke kant in bakken en kruid met zout en peper.
  • 8 Haal ze uit de pan en snij ze doormidden in de dikte.
  • 9 Verdeel de roomsoep over borden. 1
  • 0 Voeg er de sint-jakobsnoten bij en versier de soep met een takje kervel en een streepje light room. 1
  • 1 Dien onmiddellijk op.

Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde sint-jakobsnoten met tomatensaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jakobshamburger met zwarte truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsnoten met champagne en hoedje van bladerdeeg
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pompoenroomsoep
35 min
Bekijk recept
Pompoenroomsoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep met hazelnoten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenroomsoep Met Mosselen
30-60 min -
Bekijk recept