asperge en krabsoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de asperges schoon.Schil ze en breek het onderste houtachtige stukje eraf.Snij ze in stukjes.Kook ze samen met de krab in de bouillon gaar(ongeveer 5-7min,naar gelang de dikte).Roer,om de soep wat in te dikken,het aardappelzetmeel los met wat water.Roer door de soep.Klop de eiwitten los en doe ze beetje bij beetje onder voordurend roeren bij de warme soep.Het worden fijne,witte vlokjes.breng de soep op smaak met vissaus,peper,zout.Voeg een snuifje suiker toe voor een zachte en zoete toets.Hak de lente-ui fijn,de koriander grof en serveer in aparte schaaltjes bij de soep.

asperge en krabsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabsoep
Bekijk recept
Krabsoep (crab chowder)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabsoep Met Venkel
20-30 min -
Bekijk recept
Kokos- Krabsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept