Zoek
Lentesoep met meesterlijke ham en basilicumroom
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 zakje soepgroenten
2 liter water
2 eetlepels groentenbouillon
2 schijven (dikke) meesterlijke ham
1 eetlepel tomatenpuree
4 eetlepels parmezaanse schilfers
1./2 bot basilicum
2,5 dl room
Bereiding
1
Snijd de ham in blokjes.
2
Zet de groentjes onder water en laat rustig koken, voeg er ondertussen de
3
tomatenpuree en de groentebouillon aan toe samen met de ham, breng
4
op smaak met peper en zout.
5
Mix de helft van de basilicum (zzer fijn) met de
Lentesoep met meesterlijke ham en basilicumroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met basilicumroom
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gazpacho met gefrituurde roodbaars
1u55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met courgette, erwten en basilicumroom
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesoep met gepocheerd ei
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lentesoep met ciabatta
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept