Zoek
romige spruitjes cremesoep
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g spruitjes, in 4 gesneden
1 ui
15 g boter
6 dl bouillon (groente)
0,75 dl room
2 tl citroensap
25 g amandelschaafsel
Z/P
Bereiding
1
verhit boter en fruit de gesnipperde ui
2
voeg spruitjes toe en stoof 5 minuutjes mee
3
schenk bouillon erbij
4
breng aan de kook en laat 20-25 min koken
5
laat beetje afkoelen, mix, voeg room toe
6
breng op smaak met Z/P en citroensap
7
rooster de geschaafde amandelen in een pan goudbruin en strooi over de soep voor het opdienen
romige spruitjes cremesoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperge-crèmesoep
25 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-cremesoep
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept