Zoek
fijne bloemkoolsoep
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bloemkool
1 ui
250 gr aardappelen
4 eetlepels solo bakken en braden
1 l groentenbouillon
150 ml room
peper
zout
muskaatnoot
roze marijn
2 witte boterhammen
gemalen kaas
Bereiding
1
de bloemkool schoonmaken in roosjes verdelen en goed wassen
2
de ui schoonmaken en versnipperen
3
de aardappelen schillen wassen en in blokjes snijden
4
2 eetlepels solo bakken en braden verhitten, de ui glazig fruiten
5
de aardappelblokjes en bloemkool toevoegen en 5 minuten meestoven
6
de groentenbouillon erbij schenken
7
aan de kook brengen en met het deksel op de pan 20 min. zachtjes laten koken
8
2 sneden brood zonder korst toevoegen
9
het geheel met een staafmixer pureren 1
0
de room en kruiden toevoegen 1
1
de soep aan de kook brengen en nog eens 5 min. laten koken.1
2
serveer met een beetje gemalen kaas bovenaan. Smakkelijk1
3
tip: je kan altijd wat bloemkoolroosjes apart houden en op het laatste bijvoegen.
fijne bloemkoolsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Indiaase bloemkoolsoep
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept