agnes sorel soep

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bouillon trekken van de gegeven ingredienten van de kippenbouillon:
  • 2 (eerst het vlees in koud water opzetten en aan het kookpunt brengen, afschuimen, groenen en kruiden toevegen + - 20 min laten garen op een zacht vuur, vlees en groenten eruit halen, zeven en klaar)
  • 3 een roux bereiden met solo bakken en braden en bloem, al roerend de bouillon toevoegen
  • 4 laten doorkoken en op smaak brengen
  • 5 voeg de gestoofde champignons toe, kippenvlees en tong
  • 6 klop de eidooier met de room op in een soepterrine en voeg de soep onder voordurend roeren erbij
  • 7 bestrooi met gehakte peterselie

agnes sorel soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Veloute Agnes Sorel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kippenroomsoep Agnes Sorel
30-60 min -
Bekijk recept
Geflambeerde scampi’s van Agnes in kerriesaus
0 min
Bekijk recept
Champignonsoep
20-30 min -
Bekijk recept