Zoek
Soep van courgettes en zalmtoast
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 courgettes
2 uien
2 eetlepels Bertolli extra vergine
1 teentje look
1 blokje Knorr finesse groentebouillon
2 takjes verse tijm
50 g zachte Solo
50 g gerookte zalm, in snippers
4 sneetjes brood
takjes peterselie
Bereiding
1
Snij de courgettes met schil in blokjes en de ui in ringen.
2
Verhit de Solo in een pan en bruin de look.
3
Voeg de uien toe en bak tot ze lichtbruin en zacht zijn. Doe de courgettes erbij en laat 5 minuten bakken.
4
Rits de blaadjes van het tijmtakje en voeg toe. Roer af en toe om.
5
Doe er het bouillonblokje en
0
5l water bij en laat 15 minuten sudderen.
6
Neem de pan van het vuur en mix de soep glad.
7
Toast het brood en verdeel er zalmover en snij diagonaal doormidden.
8
Garneer de soep met een klein takje peterselie.
Soep van courgettes en zalmtoast is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtoast met kervelboter
80 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtoast met mieriksworteldressing
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtoast met boontjes-tomatensalade
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept