Witloofroomsoep met oesters

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig het witloof en snij in fijne stukken. Pel de ui en snij fijn. Stoof de ui met het witloof aan in de solo en laat garen. Kruiden met pezo en de suiker, voeg de bouillon toe. Laat even koken en voeg 4 oesters met het sap toe en mix alles heel fijn. Doe de soep door een fijne chinois (puntzeef). Klop de room half op. Schep de soep in hete soepkommen,leg in elke kom een oester en werk af met een lepel half opgeklopte room.

Witloofroomsoep met oesters is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept