Zoek
Zuppa pasta
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels Bertolli extra vergine
1 ui, in reepjes gesneden
10 teentjes look, gepeld en fijngehakt
2 blikken bonen, afgespoeld en uitgelekt (van 240 g)
2 laurierblaadjes
3 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
zout, peper
50 g kleine elleboogjes (pasta)
parmezaankrullen
3 rozemarijntakjes
0.5 koffielepel pili-pili
1 handvol rucola, fijngesneden
Bereiding
1
Los de bouillonlblokjes in
1
5 l warm water op
2
Warm 1 eetlepel olijfolie op in een soepketel met een dikke bodem.
3
Braad er de uireepjes in tot ze glazig zijn (ongeveer 2 minuten).
4
Braad er vervolgens de lookteentjes in.
5
Voeg er de bonen, de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes bij.
6
Giet er de bouillon in. Breng op smaak met zout, peper en pili-pili. Dek de soepketel af.
7
Halveer - als het kookpunt bereikt is - de kracht van het vuur en laat 10 minuten sudderen.
8
Voeg er de pasta aan toe en laat nog 10 minuten koken.
9
Verwijder de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes. 1
0
Dien de soep op in kommen en werk af met de rest van de olie, met rucola en parmezaankrullen.
Zuppa pasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept