Zuppa pasta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de bouillonlblokjes in
  • 15 l warm water op
  • 2 Warm 1 eetlepel olijfolie op in een soepketel met een dikke bodem.
  • 3 Braad er de uireepjes in tot ze glazig zijn (ongeveer 2 minuten).
  • 4 Braad er vervolgens de lookteentjes in.
  • 5 Voeg er de bonen, de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes bij.
  • 6 Giet er de bouillon in. Breng op smaak met zout, peper en pili-pili. Dek de soepketel af.
  • 7 Halveer - als het kookpunt bereikt is - de kracht van het vuur en laat 10 minuten sudderen.
  • 8 Voeg er de pasta aan toe en laat nog 10 minuten koken.
  • 9 Verwijder de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes. 1
  • 0 Dien de soep op in kommen en werk af met de rest van de olie, met rucola en parmezaankrullen.

Zuppa pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept