- pel de uien, maak de wortel en de prei schoon"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- breng1500-1750 ml water aan de kook en voeg kip, wortel, prei en 1 ui , met 2 tl zout aan het kokende water toe"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat het geheel ca 45 minuten met het deksel op de pan sudderen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- maak de broccoli en de paprika schoon"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verdeel de broccoli in roosjes en snijd de paprika in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- schil knoflook en gember en snijd ze fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- haal de kip uit de pan en laat hem afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- zeef de bouillon, en snijd de kip in stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- snijd de andere ui in stukjes, bak hem samen met de knoflook, de gember en de paprika in de hete olie"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- kruid het groentenmengsel met de kerrie en laat het lichtjes bruin worden"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- blus het af met de kippenbouillon, breng het aan de kook en los vervolgens de bouillonblokjes erin op"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- kruid het geheel met de chilipoeder"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- voeg de broccoli toe en laat die ca 5 minuten meekoken"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- voeg nu de kip toe en laat het warm worden"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- breng de soep op smaak met zout en chili"}],"recipeYield":"8 "}