Pompoensoep met gember en koriander

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de paprika, pompoen en wortel. Pel de ui.
  • 2 Rasp de gember.
  • 3 Snijd de pompoen, paprika, wortel en ui in blokjes en stoof ze aan in een weinig Solo met de gember onder deksel. Bevochtig met de gevogeltebouillon en laat 30 minuten sudderen.
  • 4 Pel ondertussen de scampi’s en verwijder de darmkanaaltjes.
  • 5 Week 4 houten spiesjes in wat water tegen het verbranden.
  • 6 Maak een marinade met de olijfolie, de look, het chilipepertje, het sap en de schil van de citroen. Marineer hierin de scampi’s.
  • 7 Steek de scampi’s op de spiesjes.
  • 8 Mix de pompoensoep en doe ze door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout. Hak de koriander fijn.
  • 9 Bak de scampispiesjes aan en verdeel de soep over de soepkommen. Werk af met de koriander en leg op elk soepkommetje een spiesje met scampi’s.

Pompoensoep met gember en koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept