Zoek
Pompoenvelouté met grijze garnalen
4
70 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ui, fijngehakt
650 gr pompoenvlees, in blokjes
150 gr bloemige aardappelen
35 cl melk
35 cl kippenbouillon
solo, bakken en braden
nootmuskaat
peper&zout (pezo)
bieslook, fijngesnipperd
gepelde grijze garnalen
1 witte boterham (croutons)
scheutje room
Bereiding
1
Snij de boterham in blokjes en bak in hete solo.
2
Fruit de ui in de hete solo, voeg pompoen, aardappelen, melk en bouillon toe, kruid met pezo en nootmuskaat.
3
Breng aan de kook, roer goed om en laat 30 minuten sudderen, mix de soep grondig, controleer de kruiding.
4
Giet de hete soep in warme soepborden, voeg een scheutje room, de croutons en de garnalen toe.
5
U kunt de garnalen en croutons vervangen door, sliertjes gerookte zalm, of gerookte ham, of licht gebakken sint-jacobsvruchten, of.....
Pompoenvelouté met grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
pompoenveloutè met camenbert
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenvelouté Met Gerookte Zalmkrokantjes
30-60 min -
Bekijk recept