1 Heel makkelijk te maken. Eerst blik open en laat de straw mushrooms uitlekken. Zit namelijk redelijk wat water in. Vervolgens snijd tomaten in kwartjes en doe in de kookpot samen met het water en de tom yam pasta op een laag vuurtje.
2 snijd de groentje fijn citroengras in stukjes van5 cm. die je achteraf na het koken er weer uithaalt. Laos in héél dunne plakjes snijden zodat ze eetbaar zijn in de soep pers de limoenen en voeg het sap eraan toe. neem de limoen blaadjes en snijd in hele kleine reepjes, voeg toe samen met de suiker en de vissaus in ons kookpotje. Vervolgens tijdens het kookproces pellen we de garnalen +/- 4 a 5 reuze garnalen per bord. Ze moeten 1 minuut en half maximum op het vuur staan. Zorg dat je als laatste de koriander en de Thaise basilicum hebt klaarstaan zodat je enkel deze mengeling per bord erop moet leggen.
3 Beetje basilucum (fijn gesneden) en beetje koriander (fijn gesneden).