Pompoensoep met tongsliertjes

8
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een deksel van de pompoen en hol hem uit met een ijsschep. Snij prei, selder, knoflook
  • 2 en uien klein en stoof aan in boter.
  • 3 Voeg de stukjes pompoenvlees en laurier toe, giet visfumet en water bij.
  • 4 Laat de soep 40' zacht koken, mix en zeef.
  • 5 Bekleed de wand van 8 beboterde cilindervormpjes ( diam.8 cm) met tongfilets. Vul met
  • 6 garnalen. Plaats de vormpjes in een braadslede, giet de visfumet in de slede en dek af met
  • 7 aluminiumfolie.
  • 8 Pel de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en doe bij de soep.
  • 9 Klop de room half op en meng er de groene kruiden door.1
  • 0 Dresseer de tongfilets opgerold met de garnalen in diepe borden, schenk de soep er 1
  • 1 voorzichtig rond. 1
  • 2 Versier met dille of platte peterselie.

Pompoensoep met tongsliertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept