Soepje met gepocheerd ei en gerookte zalm

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de versneden prei, ui en aardappel aan met de geschilde, versneden asperges (spaar de asperge topjes) en bevochtig met het water en de bouillon.
  • 2 Laat het geheel opkoken en mix glad.
  • 3 Voeg er 2 dl soja cuisine en wat nootmuskaat bij.
  • 4 Voeg er nu ook de asperge topjes bij.
  • 5 Pocheer de eitjes.
  • 6 Snijd de gerookte zalm in julienne.
  • 7 Serveer de soep met de julienne, de eitjes en de gerookte zalm.
  • 8 Versier met wat verse kervel.
  • 9 het oogt uitzonderlijk mooi en ziet er heel feestelijk uit... makkelijk te maken en ideaal om je gasten te verrassen!!1
  • 0 mmmmmmmmmm

Soepje met gepocheerd ei en gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soepje van bloemkool en sesam afgewerkt met snippers gerookte kip
Bekijk recept
Gazpacho met lavaskruid
Bekijk recept
Koud soepje met geitenkaas
Bekijk recept