Witloofroomsoep met garnalen

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was het witloof en snij ze in kleine stukjes. Snipper de ui en stoof ze goudgeel in de boter. Voeg er de kippenbouillon en witloof aan toe, breng aan de kook en laat 15 min pruttelen. Mix de soep fijn en breng op smaak met peper en zout. Klop de eierdooiers los met de room. Voeg enkele lepels soep toe en roer dit mengsel door de soep. Giet de witloofroomsoep in de borden en bestrooi ze met de grijze garnalen.

Witloofroomsoep met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep met oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept