Romig koolrabisoepje

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de koolrabi’s en snij in kleine blokjes. Verhit de olie en schep er de koolrabi door. Pers er de look over uit en voeg de marjolein toe, bak gedurende 3 min. op een zacht vuurtje. Voeg de melk en bouillon toe en laat 10 min zachtjes koken, mix en breng op smaak met pezo. Snijd het brood in klein vierkantjes , verdeel er de gemalan kaas over en grill onder de salamander. Schep de soep in borden, strooi er de kaascroùtons over en wat fijngesneden basilicum.

Romig koolrabisoepje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept