Provençaalse groentensoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten. Snij de sjalotjes en de look fijn. Hak de aardappelen, de courgette en de wortelen in blokjes. Fruit de sjalotjes, de look en de aardappelen in wat olijfolie. Voeg de wortelen toe en giet er de bouillon bij. Roer er de tijm en het laurierblad door en laat de groenten 15 min zacht koken. Giet de tomaten en de courgettes erbij en laat 10 min koken. Voeg er op het laatst de diepvrieserwtjes en de grofgehakte basilicum bij en laat nog 1 min doorkoken. Breng de soep op smaak met peper en zout.

Provençaalse groentensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept