Auberginesoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaat en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in repen. Fruit de ui en het currypoeder in wat olijfolie. Doe er het tomatenvlees bij en roerbak 3 min. Giet de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Schil de aubergines. Snij ze in stukken en doe ze in de bouillon. Dek de pan af en laat 20 min zacht sudderen. Mix de soep fijn. Breng op smaak met peper en zout, voeg 4 blaadjes basilicum toe en mix opnieuw. Serveer de soep heet en werk af met de resterende basilicumblaadjes en een scheutje room.

Auberginesoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische auberginesoep
30 min-
Bekijk recept
Romige aubergine-knoflooksoep met rivierkreeftstaartjes
2 uur-
Bekijk recept
Auberginesoep Uit De USA
30-60 min -
Bekijk recept
Auberginesoep Met Mozzarella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Arabische auberginesoep
30 min-
Bekijk recept
Romige aubergine-knoflooksoep met rivierkreeftstaartjes
2 uur-
Bekijk recept
Auberginesoep Uit De USA
30-60 min -
Bekijk recept
Auberginesoep Met Mozzarella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept