Uiensoep met bier en kaas

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien en de look fijn. Fruit ze goudbruin in de boter. Zet het vuur laag en bak de uien 30 min tot ze goudbruin kleuren en karameliseren. Giet de bouillon en het bier erbij en kook nog 10 min door. Schep de helft van de uien uit de pan. Mix de rest en breng op smaak met flink wat peper en zout. Roer de helft van de uien er weer door. Verdeel de uiensoep over ovenvaste kommen en bestrooi met grofgehakte peterselie. Rooster de sneetjes stokbrood en verdeel ze over de kommen. Strooi er de parmezaan over en zet de kommen nog even onder de gril.

Uiensoep met bier en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept