Tex-mex gazpacho

4
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze 8 min in de kippenbouillon met de dille. Breng op smaak met peper en zout. Voeg er de maïs bij en laat 2 min zacht sudderen. Schep de maïskorrels eruit en laat ze afkoelen. Schep 2,5 dl bouillon uit de pot en zeef ze. Schil de komkommers snij ze met de paprika in kleine blokjes. Meng de yoghurt en de kruiden. Voeg er de gezeefde bouillon en het citroensap aan toe. Doe alles in een slakom en voeg er de blokjes komkommer, paprika en aardappel bij. Roer er de fijngehakte dille door en kruid met peper en zout. Zet de soep 2 u in de koelkast. Besprenkel met olijfolie en dien op.

Tex-mex gazpacho is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept