Lentesoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Voeg de fijngesneden groenten evenals de erwtjes en wat peper en zout bij de bouillon.
  • 2 2) Breng aan de kook en laat vervolgens 15 minuten op een laag vuur pruttelen.
  • 3 Snijd de sneden brood in blokjes van circa 1,5 cm. Bak ze lichtbruin in een braadpan in de boter.
  • 4 3) Klop in een kom de eierdooiers los en voeg er 4 eetlepels hete bouillon aan toe.
  • 5 4) Neem de kookpan van het vuur en roer het eiermengsel door de soep.
  • 6 5) Serveer met de broodkorstjes.
  • 7 Tip: je kan de sla en erwten ook weg laten.

Lentesoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesoep met gepocheerd ei
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentesoep met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept

Lentesoep met gepocheerd ei
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentesoep met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept
Lentesoep Met Ciabatta
20-30 min -
Bekijk recept