Aspergesoep met kervel

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui, de look en de wortelen fijn. Snij de aardappel en de courgette in blokjes. Kook de asperges gaar en hou 1,5 l kookvocht apart. Snij de asperges in stukken. Stoof de aardappel, de ui, de look, de wortelen en de courgette in wat boter. Voeg het kookvocht, het laurierblad en de tijm toe. Laat de soep 20 min koken. Mix de kervel in wat water fijn en meng ze met de erwtjes en de asperges door de soep. Laat nog 1 min doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Aspergesoep met kervel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept