Waterkerssoep met garnalen

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de sjalot en champigongs in de olijfolie. Bevochtig met de bouillon en breng aan de kook. Laat 5 minuten koken, voeg de waterkers toe en laat nog 5 minuten doorkoken.
  • 2 Mix de soep.
  • 3 Giet in kommetjes en garneer met verse dille. Lekker met toast, belegd met zure room, garnaal en dille.

Waterkerssoep met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept